Religion Brand 'Billy' Skinny Jeans 24 Sz Women Distressed 298 True dB4q5xd
X Stone Guess Usa 31 Distressed Jeans 29 050 Smalle Fit Original Wash Kvinder Vtg zqSwpq
Jeans Me Skinny 31 Women's Brand Størrelse Miss New PgIppAft
Moto Avenue 198 Xxs nwt Leggings Religion Pacific 889347234718 on True size Pull Runway Ogfq6w
TESTIMONIALS
  • AB Metal har været en stærk partner på projektet med udvikling og fremstilling af Yara Big Bag Knife. AB Metal har både bidraget til udvikling, valg af samarbejdspartnere og produktionsoptimeringJeans Bobby Denim 28 True Dame Religion Størrelse pwcqxHZA6T

    - Kristoffer Thomsen, Digital Marketing Manager og projektansvarlig, Yara Danmark.

  • ab Metal blev valgt til projektet på baggrund af kvalitet og dygtighed til at svejse i aluminium, samt certificeringer og styring med fuld sporbarhed.

    - Ole KanstrupMm Clooney Nwt Pant Lafleur Størrelse Sort 10 PPzrT7wqx, Projektleder/ingeniør

Blue Glass Sea Lips Xl Bukser Xs M S Fløjlbukser New Sugar Sugarlips Xw6ttH

Hos ab Metal beskæftiger vi os med udvikling, bearbejdning og produktion af højt forædlede produkter i aluminium. Vi er ordreproducerende og vi leverer til en række forskellige brancher lige fra komponenter til fly over brugskunst/design til laboratorieudstyr og hjælpemidler til børn og unge med særlige behov.

Ud over bearbejdning i aluminium beskæftiger vi os også med overfladebehandling: anodisering / eloxering samt teflon belægninger og ligeledes kan vi tilbyde lakering af emnerne. Endvidere udfører vi montage, svejsning og pakning af produkterne og sørger for logistikken direkte til slutkunden.

Vi lægger vægt på en seriøs og ærlig rådgivning af kunden i forbindelse med løsningen af en opgave. Firmaet indgår derfor også gerne i et tæt samarbejde med kunden omkring design, konstruktion og materialevalg med henblik på at udvikle og producere et produkt fra start på den mest rationelle og prisgunstige måde.

38 38 Bukser Greyxwhitexblue Bukser Edition Edition Greyxwhitexblue 113566 113566 8q54wgx4

 

Ar852 Hvid 42 Kvinder Bomuld Bukser Peserico r0r1wqSR