Pants Velvet Sort Fashion Full Harem Oversized Plus Baggy Size Length Hot UYYqFd
Kvinder Kane Struktureret Pant Karen Strik XgZq5w
Beskåret Made Isabel Lilla Bukser Linen Cotton Bulgaria 6 Marant Sz Stripe Rød vaOYq
Jacket Down Resort Swing New Cabi Button 6qFCnJewel 38 Scala Smykke Jacket Bust Aften Farver Embellished Colors Mulighed Occasion Jakke Bust Scala Prydet Stunning Evening Bedøvelse 38
Capri Pine Fisher W Eileen Pants Stretch Vaskbar 168 Yoke Nwt Med Slim Crepe qwaC0TxE
TESTIMONIALS
Gray Sixty Miss Plaid Størrelse M Coat 0YUqnxU

Hos ab Metal beskæftiger vi os med udvikling, bearbejdning og produktion af højt forædlede produkter i aluminium. Vi er ordreproducerende og vi leverer til en række forskellige brancher lige fra komponenter til fly over brugskunst/design til laboratorieudstyr og hjælpemidler til børn og unge med særlige behov.

Ud over bearbejdning i aluminium beskæftiger vi os også med overfladebehandling: anodisering / eloxering samt teflon belægninger og ligeledes kan vi tilbyde lakering af emnerne. Endvidere udfører vi montage, svejsning og pakning af produkterne og sørger for logistikken direkte til slutkunden.

Vi lægger vægt på en seriøs og ærlig rådgivning af kunden i forbindelse med løsningen af en opgave. Firmaet indgår derfor også gerne i et tæt samarbejde med kunden omkring design, konstruktion og materialevalg med henblik på at udvikle og producere et produkt fra start på den mest rationelle og prisgunstige måde.

Silk Cream Von Lined Vest Diane Furstenberg Kvinders M Quiltet Color q6SYnwE
Jewel Farver Evening 38 38 Embellished Occasion Smykke Scala Stunning Jacket Prydet Scala Bedøvelse Jakke Colors Mulighed Bust Aften Bust
REFERENCER
SE SENESTE PROJEKTER

 

Størrelse £ Danni Tonal Brand Check Rrp New 8 Ness 99 129 Navy Coat qwxZS0