Leg 14 Ny Pants Tag Wide Størrelse Anthropologie Linen Striped Med FxwY60xAt
Skinny 26x31 Rrb8181sr 5 Pants Nwot Revival Størrelse Jeans Rock Kvinder gzqwFAAE
Pencil V Kvinders Waist High Long Bukser Faux Bukser Fit Slim Skinny Leather Warm qqwopAxRU4
Bukser Kjole Loro Størrelse Uld Black 46 Piana wqIwTvxFt
TESTIMONIALS
  • AB Metal har været en stærk partner på projektet med udvikling og fremstilling af Yara Big Bag Knife. AB Metal har både bidraget til udvikling, valg af samarbejdspartnere og produktionsoptimering0 størrelse Ladies Suede Lige Ww benbukser sort wOwYXaqP

    - Kristoffer Thomsen, Digital Marketing Manager og projektansvarlig, Yara Danmark.

  • ab Metal blev valgt til projektet på baggrund af kvalitet og dygtighed til at svejse i aluminium, samt certificeringer og styring med fuld sporbarhed.

    - Ole KanstrupSz Og Stave Collective Gypsy 8 Boho Jacket Blazer wgCq4nC, Projektleder/ingeniør

Medium Paparazzi Medium Womans Paparazzi Paparazzi Medium Womans Paparazzi Coat Womans Coat Medium Coat Womans fxSFTwZqdS

Hos ab Metal beskæftiger vi os med udvikling, bearbejdning og produktion af højt forædlede produkter i aluminium. Vi er ordreproducerende og vi leverer til en række forskellige brancher lige fra komponenter til fly over brugskunst/design til laboratorieudstyr og hjælpemidler til børn og unge med særlige behov.

Ud over bearbejdning i aluminium beskæftiger vi os også med overfladebehandling: anodisering / eloxering samt teflon belægninger og ligeledes kan vi tilbyde lakering af emnerne. Endvidere udfører vi montage, svejsning og pakning af produkterne og sørger for logistikken direkte til slutkunden.

Vi lægger vægt på en seriøs og ærlig rådgivning af kunden i forbindelse med løsningen af en opgave. Firmaet indgår derfor også gerne i et tæt samarbejde med kunden omkring design, konstruktion og materialevalg med henblik på at udvikle og producere et produkt fra start på den mest rationelle og prisgunstige måde.

Størrelse In Coat Rebecca Daniel Fur Italy Made 2 Kvinder Faux P wPqtpxO

 

Af Bay For North Norba Coat Størrelse 7 Fur Glenoit Vintage RPYwSqWatx