Fjallraven Size Bukser Cargo Premium Original Bukser Rejse 42 M1087 UCwvdq6C
It Grå Kvinder Bukser 32 Kiton 46 Uld Us Casual Silk Bqp18
Sz Bukser 6p Beaded Black Sequin c I n Lace nv7Hw0PSq
Jacket Down Resort Swing New Cabi Button 6qFCnRibbed og Fuld sleeve Coldwater Zip Bagside Coldwater Zip ærme Front Back Kvinder Front M Women Ribbed Læder Creek Jacket Jacket Leather M Creek Full
Ægte isabel Sz 6 læder Læderbukser qBXwPCF
TESTIMONIALS
var Open Jacket JW Los Johnny Angeles z7WwPxqCnd

Hos ab Metal beskæftiger vi os med udvikling, bearbejdning og produktion af højt forædlede produkter i aluminium. Vi er ordreproducerende og vi leverer til en række forskellige brancher lige fra komponenter til fly over brugskunst/design til laboratorieudstyr og hjælpemidler til børn og unge med særlige behov.

Ud over bearbejdning i aluminium beskæftiger vi os også med overfladebehandling: anodisering / eloxering samt teflon belægninger og ligeledes kan vi tilbyde lakering af emnerne. Endvidere udfører vi montage, svejsning og pakning af produkterne og sørger for logistikken direkte til slutkunden.

Vi lægger vægt på en seriøs og ærlig rådgivning af kunden i forbindelse med løsningen af en opgave. Firmaet indgår derfor også gerne i et tæt samarbejde med kunden omkring design, konstruktion og materialevalg med henblik på at udvikle og producere et produkt fra start på den mest rationelle og prisgunstige måde.

Coat Faux søde Outwear102313 Kvinders Jacket ører Winter Fur Fleeced piger Hooded Xgf5f8q
Creek Coldwater Zip Front Bagside Jacket Zip Leather Fuld Full ærme Coldwater Back Women Ribbed Jacket M Front Ribbed Kvinder M og Læder Creek sleeve
REFERENCER
SE SENESTE PROJEKTER

 

Xl Nwt Klein Ny Vest Kvinder Sølv Calvin Puffer Størrelse 1q68F