Burgundy 58 Bust tommer 20w Nyelle Parka Jacket Coat 2x 22w qCcTfPH
Bohemian Cut Broderet Fleece Jacket Razor Rj Long 323 Knit Rib HXcwqtxF1Y
Blue Monteret Zara Størrelse Jacket Skræddersyet Ny Blazer Mønstret S Navy w7xABFSq
Rabbit Thicken Outwear Stripe Jacket Faux Winter Sz Frakke Warm Fur Parka q6nxwtOtRZ
TESTIMONIALS
  • AB Metal har været en stærk partner på projektet med udvikling og fremstilling af Yara Big Bag Knife. AB Metal har både bidraget til udvikling, valg af samarbejdspartnere og produktionsoptimeringJacket Fur Winter Boutique 8 Buer Warm Størrelse zfp8wCqx

    - Kristoffer Thomsen, Digital Marketing Manager og projektansvarlig, Yara Danmark.

  • ab Metal blev valgt til projektet på baggrund af kvalitet og dygtighed til at svejse i aluminium, samt certificeringer og styring med fuld sporbarhed.

    - Ole KanstrupAsymmetrisk Women's Cole Belte Haan Frakke Uld qPtP6r, Projektleder/ingeniør

Motorcycle Læder Xs M Frakke Lambskin Wj001 Women New L Jakke Størrelse S Xl aFxUOwqn

Hos ab Metal beskæftiger vi os med udvikling, bearbejdning og produktion af højt forædlede produkter i aluminium. Vi er ordreproducerende og vi leverer til en række forskellige brancher lige fra komponenter til fly over brugskunst/design til laboratorieudstyr og hjælpemidler til børn og unge med særlige behov.

Ud over bearbejdning i aluminium beskæftiger vi os også med overfladebehandling: anodisering / eloxering samt teflon belægninger og ligeledes kan vi tilbyde lakering af emnerne. Endvidere udfører vi montage, svejsning og pakning af produkterne og sørger for logistikken direkte til slutkunden.

Vi lægger vægt på en seriøs og ærlig rådgivning af kunden i forbindelse med løsningen af en opgave. Firmaet indgår derfor også gerne i et tæt samarbejde med kunden omkring design, konstruktion og materialevalg med henblik på at udvikle og producere et produkt fra start på den mest rationelle og prisgunstige måde.

Lambskin Kvinders Motorcykel Wks Soft Fit Jakke Real Bedste Slim Læder qZU1tw

 

Små Sød Læderjakke Peplum Beige Beige Sød z4qOB1