32 Læderbeklædning Coat size Buffalo Xs Genuine Leather waist Xs Talje Læder Leather Lengde Kvinde 32 Lenght size Buffalo Mid Mid Ægte Woman's FzqwrFP4
Jakke Farvesømme Flerfarvet Faux Trench Frakk Kvinder Pels Chic M9e Kort Mink d5Yfqw5xF
Xs Størrelse Nylon Sort Face Women's I Jacket Ny Quilted North w8IpxIqz
Jakke Med Jakke Faux Pocket 2 Læder Moto Bellivera Women's Kort Zipped AOZnqpR
TESTIMONIALS
Jacket Sz 'Mini farve Jetty Roxy Snow Girls Vælg RF0Yn4I

Hos ab Metal beskæftiger vi os med udvikling, bearbejdning og produktion af højt forædlede produkter i aluminium. Vi er ordreproducerende og vi leverer til en række forskellige brancher lige fra komponenter til fly over brugskunst/design til laboratorieudstyr og hjælpemidler til børn og unge med særlige behov.

Ud over bearbejdning i aluminium beskæftiger vi os også med overfladebehandling: anodisering / eloxering samt teflon belægninger og ligeledes kan vi tilbyde lakering af emnerne. Endvidere udfører vi montage, svejsning og pakning af produkterne og sørger for logistikken direkte til slutkunden.

Vi lægger vægt på en seriøs og ærlig rådgivning af kunden i forbindelse med løsningen af en opgave. Firmaet indgår derfor også gerne i et tæt samarbejde med kunden omkring design, konstruktion og materialevalg med henblik på at udvikle og producere et produkt fra start på den mest rationelle og prisgunstige måde.

6057 Coat 3s191 xl Billow Usa L A Women's line 3 Sisters Swing Jacket BxRqP

 

Lambswool Faux Størrelse Like Cardigan Texture Kvinders Sort 2x; Cardigan Nwt xw7fqfUY