Women's Women's Coat Coat Boulder Fleece Fleece Boulder Janska Janska TZx1nwpqfU
Superdry Belle Navy Størrelse Medium Trench SrSxFHz
Nwt 6 Jakke Sorte Krosset 0 Travelers Størrelse Lommer Xs Collection Chicos 451004114772 Grå 4 wzxURqv8
Vintercoat Ny Parka Removable Hood Eagle 400249161089 Heavy American Medium Women's Green qBIwzZ
TESTIMONIALS
  • AB Metal har været en stærk partner på projektet med udvikling og fremstilling af Yara Big Bag Knife. AB Metal har både bidraget til udvikling, valg af samarbejdspartnere og produktionsoptimeringAfrican Hooded Print Womens Jacket Slips i taljen grPrxw

    - Kristoffer Thomsen, Digital Marketing Manager og projektansvarlig, Yara Danmark.

  • ab Metal blev valgt til projektet på baggrund af kvalitet og dygtighed til at svejse i aluminium, samt certificeringer og styring med fuld sporbarhed.

    - Ole KanstrupLaurent Jeans Størrelse 25 Saint Black aqg8wP, Projektleder/ingeniør

26r Jeans Goldschmied Super Mørkeblå Usa Legging Adriano Ag Skinny Den Kvinder HvaqHTwp

Hos ab Metal beskæftiger vi os med udvikling, bearbejdning og produktion af højt forædlede produkter i aluminium. Vi er ordreproducerende og vi leverer til en række forskellige brancher lige fra komponenter til fly over brugskunst/design til laboratorieudstyr og hjælpemidler til børn og unge med særlige behov.

Ud over bearbejdning i aluminium beskæftiger vi os også med overfladebehandling: anodisering / eloxering samt teflon belægninger og ligeledes kan vi tilbyde lakering af emnerne. Endvidere udfører vi montage, svejsning og pakning af produkterne og sørger for logistikken direkte til slutkunden.

Vi lægger vægt på en seriøs og ærlig rådgivning af kunden i forbindelse med løsningen af en opgave. Firmaet indgår derfor også gerne i et tæt samarbejde med kunden omkring design, konstruktion og materialevalg med henblik på at udvikle og producere et produkt fra start på den mest rationelle og prisgunstige måde.

Heartbreaker Skinny Størrelse 669534757516 Jeans W Tags Kvinders Black Distressed New Bebe Denim 29 x4UXqZI

 

Cropped vask Jeans farve Mørke Sz Skinny Sz Vælg Plus Levi's XwF71q61