Vest Women Frakke Blød Soft B42 Alpacca Ull Varm German Winter German Jakke Warm Walk Alpacca Coat B42 Vinter Wool Vest Jacket Kvinder Walk zwB1Ex1UIq
199 M Dobbeltbroderet Sort Frakke Kvinder Boucle Ny T Tahari Størrelse Medium a1nZZg
888819246853 Alice Womens Veronique Vest Sort Olivia M 00ZwY
Sz flynn White Zba4g628 749200465829 Xs Jacket Maxazria Bcbg Fra Yxqw8Iq6
TESTIMONIALS
The North Charcoal Kvinder Sne Sz Jacket M Black Face Parka rrwfd1

Hos ab Metal beskæftiger vi os med udvikling, bearbejdning og produktion af højt forædlede produkter i aluminium. Vi er ordreproducerende og vi leverer til en række forskellige brancher lige fra komponenter til fly over brugskunst/design til laboratorieudstyr og hjælpemidler til børn og unge med særlige behov.

Ud over bearbejdning i aluminium beskæftiger vi os også med overfladebehandling: anodisering / eloxering samt teflon belægninger og ligeledes kan vi tilbyde lakering af emnerne. Endvidere udfører vi montage, svejsning og pakning af produkterne og sørger for logistikken direkte til slutkunden.

Vi lægger vægt på en seriøs og ærlig rådgivning af kunden i forbindelse med løsningen af en opgave. Firmaet indgår derfor også gerne i et tæt samarbejde med kunden omkring design, konstruktion og materialevalg med henblik på at udvikle og producere et produkt fra start på den mest rationelle og prisgunstige måde.

10 Teal Purple Limits Ski Navy En Snescooter Snowsuit No Brand australsk Nice Aa6xXwPq

 

Hvid Down Spyder Sort Ny Puffer Prymo 200 Msrp Kvinders L Størrelse Jakke F8wxqT6Rt