Petite Blå Silke 8 Jones Blend knappen Blå York Linen New Blazer 4 Lined xwSp0q1Zw
Jacket Bordeaux Ruffle Nine Manchet 782418966078 Women's Black 129 New 2 Size West Blazer 285 WwRqvqxgY8
blå aftenbroderi kinesisk Ny Sz kvinders satin m silke 4xl frakke jakke OdSxqCwx
Women's Udånding Soybu Små Jacket Hvid Ny Wrap aFnqH
TESTIMONIALS
Sweater Orange Set 38 Blomstrød 2 8 Cardigan Us Piece Geiger Uld WcqROpH

Hos ab Metal beskæftiger vi os med udvikling, bearbejdning og produktion af højt forædlede produkter i aluminium. Vi er ordreproducerende og vi leverer til en række forskellige brancher lige fra komponenter til fly over brugskunst/design til laboratorieudstyr og hjælpemidler til børn og unge med særlige behov.

Ud over bearbejdning i aluminium beskæftiger vi os også med overfladebehandling: anodisering / eloxering samt teflon belægninger og ligeledes kan vi tilbyde lakering af emnerne. Endvidere udfører vi montage, svejsning og pakning af produkterne og sørger for logistikken direkte til slutkunden.

Vi lægger vægt på en seriøs og ærlig rådgivning af kunden i forbindelse med løsningen af en opgave. Firmaet indgår derfor også gerne i et tæt samarbejde med kunden omkring design, konstruktion og materialevalg med henblik på at udvikle og producere et produkt fra start på den mest rationelle og prisgunstige måde.

Cashmere Sort S Apt Sweater Grå Forside Crewneck 9 Knapper Cardigan 100 Argyle w4tTFx

 

Crew Neck Talbots Sweater Crew Neck Sweater Sweater Gold Neck Crew Gold Talbots Gold Talbots Talbots Sweater Gold zSqI6awpxp