Real Fur Fox Coat Warm Outwear Short Winter Slank Dame Sz Jacket 1URqwFR4W
J Canvas breasted Indien Double Mp Perfekt Jill Ink Nwt petite Jakke UTOrqCUw

Hos ab Metal beskæftiger vi os med udvikling, bearbejdning og produktion af højt forædlede produkter i aluminium. Vi er ordreproducerende og vi leverer til en række forskellige brancher lige fra komponenter til fly over brugskunst/design til laboratorieudstyr og hjælpemidler til børn og unge med særlige behov.

Ud over bearbejdning i aluminium beskæftiger vi os også med overfladebehandling: anodisering / eloxering samt teflon belægninger og ligeledes kan vi tilbyde lakering af emnerne. Endvidere udfører vi montage, svejsning og pakning af produkterne og sørger for logistikken direkte til slutkunden.

Vi lægger vægt på en seriøs og ærlig rådgivning af kunden i forbindelse med løsningen af en opgave. Firmaet indgår derfor også gerne i et tæt samarbejde med kunden omkring design, konstruktion og materialevalg med henblik på at udvikle og producere et produkt fra start på den mest rationelle og prisgunstige måde.

Petite Uk Ladies Minuet Coat Length Uld 70 Elfenben 40 40 14 70 Minuet Uk Længde Petite Wool Ivory Coat 14 Ladies 4wx6gq4O

 

Kummerfeldt Designer Wool Loop Np Bouclemantel Coat Happy 579 38 ggxwUqOrz