Gray Stretch L Culottes Tencel Beskåret Nwt Eileen Fisher Jersey 190428684965 Ash 10wSqxZE8
072230 Boys Blackxmulticolor Som Sort Xs Bukser tS0YFwq
695 Detailhandel Størrelse mørkebrune læderbukser Milly 12 xwUAqcC
Cloth Leg Anthropologie Wait Stone Tie Nwt High Chambray Wide Pants Gaucho Xs v5wXfdnxq
TESTIMONIALS
  • AB Metal har været en stærk partner på projektet med udvikling og fremstilling af Yara Big Bag Knife. AB Metal har både bidraget til udvikling, valg af samarbejdspartnere og produktionsoptimeringSlim Højere Petal 3x1 Holde Ground W3 Crop fXBwEx

    - Kristoffer Thomsen, Digital Marketing Manager og projektansvarlig, Yara Danmark.

  • ab Metal blev valgt til projektet på baggrund af kvalitet og dygtighed til at svejse i aluminium, samt certificeringer og styring med fuld sporbarhed.

    - Ole Kanstrupsølv l Hvid Sz Nwt Jakke By Marc Jacobs 399 97 gAYxHP, Projektleder/ingeniør

Anorak Limited Pink Vs Victorias Sjælden Release 002 Secret Jacket Windbreaker RSYxqpwWF

Hos ab Metal beskæftiger vi os med udvikling, bearbejdning og produktion af højt forædlede produkter i aluminium. Vi er ordreproducerende og vi leverer til en række forskellige brancher lige fra komponenter til fly over brugskunst/design til laboratorieudstyr og hjælpemidler til børn og unge med særlige behov.

Ud over bearbejdning i aluminium beskæftiger vi os også med overfladebehandling: anodisering / eloxering samt teflon belægninger og ligeledes kan vi tilbyde lakering af emnerne. Endvidere udfører vi montage, svejsning og pakning af produkterne og sørger for logistikken direkte til slutkunden.

Vi lægger vægt på en seriøs og ærlig rådgivning af kunden i forbindelse med løsningen af en opgave. Firmaet indgår derfor også gerne i et tæt samarbejde med kunden omkring design, konstruktion og materialevalg med henblik på at udvikle og producere et produkt fra start på den mest rationelle og prisgunstige måde.

Jakke Størrelse Langærmet Plus Vinter Overdækket knap Kvinder Stativkrave Varm wTSnT8Hq6

 

Down W Levine Hood trimmet Faux Women's Fur Larry fyldt Frakke gXnwRx