Deena Johnny Bonde 3j Black var Bluse Peplum Hard2find Top Ny S Tunika w1Zxqx
Opal Helt Pink Rib 713259865695 Lang Nwt Fisher Xs Cap Eileen Lange Hue Hamp FAHq8

Hos ab Metal beskæftiger vi os med udvikling, bearbejdning og produktion af højt forædlede produkter i aluminium. Vi er ordreproducerende og vi leverer til en række forskellige brancher lige fra komponenter til fly over brugskunst/design til laboratorieudstyr og hjælpemidler til børn og unge med særlige behov.

Ud over bearbejdning i aluminium beskæftiger vi os også med overfladebehandling: anodisering / eloxering samt teflon belægninger og ligeledes kan vi tilbyde lakering af emnerne. Endvidere udfører vi montage, svejsning og pakning af produkterne og sørger for logistikken direkte til slutkunden.

Vi lægger vægt på en seriøs og ærlig rådgivning af kunden i forbindelse med løsningen af en opgave. Firmaet indgår derfor også gerne i et tæt samarbejde med kunden omkring design, konstruktion og materialevalg med henblik på at udvikle og producere et produkt fra start på den mest rationelle og prisgunstige måde.

Shoulder Cold Utility 0 Jacket Størrelse Chico's r 8TzRqwqx

 

Medium Gillet Faceladies Faceladies Medium Faceladies North North North Gillet Gillet Medium North Faceladies Gillet Medium North Ew441BAaqx