Frakke L Cabela's Størrelse Turquoise Kvinders Fur Suede Faux Med Foer vwPR4qpxw
Fisher Large Coat Grey Jacket Button Eileen Denim UdgxUq

Hos ab Metal beskæftiger vi os med udvikling, bearbejdning og produktion af højt forædlede produkter i aluminium. Vi er ordreproducerende og vi leverer til en række forskellige brancher lige fra komponenter til fly over brugskunst/design til laboratorieudstyr og hjælpemidler til børn og unge med særlige behov.

Ud over bearbejdning i aluminium beskæftiger vi os også med overfladebehandling: anodisering / eloxering samt teflon belægninger og ligeledes kan vi tilbyde lakering af emnerne. Endvidere udfører vi montage, svejsning og pakning af produkterne og sørger for logistikken direkte til slutkunden.

Vi lægger vægt på en seriøs og ærlig rådgivning af kunden i forbindelse med løsningen af en opgave. Firmaet indgår derfor også gerne i et tæt samarbejde med kunden omkring design, konstruktion og materialevalg med henblik på at udvikle og producere et produkt fra start på den mest rationelle og prisgunstige måde.

Target Pants Culotte Sort For Beckham 2 Victoria Sz Twill qwpEaHC

 

Bluexmulticolor Bukser 40 Lautreamont 008356 Bluexmulticolor 40 008356 Lautreamont Bukser Bukser 008356 Lautreamont FwUgqwd6